četvrtak, 23. veljače 2012.

Sportisti izvaljuju gluposti

McAteer je u karijeri ubilježio čak i 52 nastupa za reprezentaciju, ali oduševljavao je novinare svojim izjavama. Jednom prilikom tražio je da mu se pizza nareže na četiri dijela jer nije jako gladan.
- Nisam se mogao prilagoditi životu u Italiji, činilo mi se kao da živim u stranoj zemlji - rekao je Ian Rush, rodom Velšanin.
- Volio bih igrati za neki talijanski klub poput Barcelone – izjavio je Mark Draper tada igrač Aston Ville.
Ipak najbolja izjava je od Waynea Bridgea igrača Chelseja. Nakon što su osvojili Carling Kup i podignuli trofej, Wayne je fenomenalno istaknuo:
- Najbitnije od svega je da smo osvojili tri boda!
- Neki dan sam gledao Blackburn na televiziji kada je Georgea (Ndah) zabio pogodak u prvoj minuti. Htio sam ga nazvati, ali sam se sjetio da još igra – mudar je bio stanoviti Ade Akinbiyi.
Igrači s Otoka se posebno ističu, Steve Lomas iz Sjeverne Irske nakon utakmice protiv reprezentacije Njemačke.
- Njemačka je jako snažna reprezentacija, na travnjaku su imali 11 reprezentativaca - odlično zapažanje.
- Bio sam iznenađen iako uvijek govorim da me ništa u nogometu ne može iznenaditi – bio je iznenađen ili nije, Les Ferdinand.
- Nismo ih podcijenili jednostavno su bili bolji nego što smo očekivali – kaže Bobby Robson nakon što su Englezi jedva prošli Kamerun na Svjetskom prvenstvu 1990. godine.
- Oni su druga najbolja reprezentacija na svijetu, nema većeg uspjeha od tog – mi se ne bi složili, možda je prvo mjesto ipak bolje od drugog, ali samo možda. Nećemo imenovati ovog pametnjakovića.
Jason McAteer je jedan od najkarizmatičnijih nogometaša Sjeverne Irske. Zvali su ga 'Trigger' (Brzi) po popularnom liku iz serije Mućke. Trigger je bio poznat po 'iznimnim' mentalnim sposobnostima.
Tonyu je sigurno trebalo puno alkohola da prizna – iskren je bio Ian Wright nakon što je Tony Adams rekao medijima da ima problema s alkoholom.
 Dave Basset je bio uvjeren da njegova momčad može do finala FA Kupa osim ako ih neka momčad možda ne izbaci.

Nema komentara:

Objavi komentar

NAJSMJEŠNIJI VICEVI IZREKE I ANEGDOTE



Zašto crnogorac sjedi na klupi i plače?-Sjeo na čavao pa mu se ne da ustat.
Zašto žene ujutro kad se probude trljaju oči?- Zato što nemaju jaja!
Zašto Englezi rade aute, ali ne i kompjutere?- Ne uspijevaju napraviti kompjuter kojem curi ulje.Zašto plavuša ne voli dojiti svoju bebu?-Jer je boli kad podgrijava mlijeko.Zašto plavuša nosi kompjuter u Dom zdravlja?-Da ga cijepi protiv virusa.
Pita mali Ivica tatu:- Tata, što je to pijanac?- Sine, vidiš li one dvije gredice na ogradi? Eto, pijancu se čini da su tamo 4 gredice.- Ali tata, ja vidim samo jednu gredicu.

GLUPE IZREKE, SMIJESNI STATUSI, GLUPI STATUSI NA FACEBOOK-U, GLUPI VICEVI, SMIJEŠNE SLIKE, PROVALE, GLUPANI I GLUPAČE VICEVI,ANEGDOTE